Constructiewerk

Constructiewerk op maat
Medewerkers van onze lashal in onze vestiging in Drachten voeren in de lashal professioneel laswerk uit: gecertificeerd in vrijwel alle posities en materiaaldiktes. We fabriceren hier constructies tot een lengte van 40 meter en een gewicht van 25 ton. Omdat ons bedrijf aan het water ligt, kunnen we deze grote constructies per schip vervoeren.

In onze lashal kunnen we damwanden, buizen en balken tot iedere gewenste lengtemaat koppelen.

Afstempeling en verankeringsconstructies
De goed uitgeruste lasploegen brengen ook op locatie van HAB stempelramen, verankeringen en deksloven aan. Hierbij streven we ernaar zoveel mogelijk onderdelen prefab te maken in onze lasloods in Drachten. Zo houden we de bouwtijd op uw locatie zo kort mogelijk.

Remmingswerken
In de lashal van Sterk Metaal fabriceren de lassers complete remmingswerken. Ze maken remmingspalen, wrijfgordingen, steigers, bolders en overige aanlegvoorzieningen op maat en voorzien deze al dan niet van een coating of andere technieken om duurzaamheid te vergroten. Met een ponton van Sterk Waterwerken en een kraan uit ons machinepark kunnen we daarna de montage op locatie uitstekend realiseren.