Materieel

Wij beschikken over een breed assortiment aan machines. De machines zijn speciaal gekozen voor de wensen en eisen die ons werk met zich meebrengt. Zo zijn de kranen voor zogenaamde leidingwerken bewust onder de 40 ton genomen zodat deze makkelijk te transporteren zijn en niet gemakkelijk wegzakken op de veelal zachte ondergronden. Onze trilblokken zijn allemaal uitgerust met een variabel moment en zijn hoogfrequent om omgevingsschade zoveel mogelijk te voorkomen.

Ook als het zwaarder moet hoeven wij u niet teleur te stellen omdat wij altijd gebruik kunnen maken van de machines van onze grote broer Sterk welke tot 90 ton gaan. Ook voor trillingsvrije oplossingen hebben wij ruime ervaring met Silentpilers en Quatro pilers.

HAB SCX-400

Onderhoud

Bij zo'n groot assortiment aan machines is onderhoud van wezenlijk belang, daarom steekt HAB Heiwerken veel aandacht in het onderhouden van zijn machinepark. Jaarlijks worden de machines bekeken door onze ervaren monteurs.

HAB betrekt zijn machinisten intensief bij de onderhouds cyclussen omdat zij de machines van binnen en buiten kennen, tevens hanteren wij de stelregel dat elke kraan een vaste machinist heeft. Verder worden alle machines en de bijhorende materialen elk half of heel jaar geïnspecteerd en gekeurd door een externe instantie.